Översättningsbyrå för IT / Webb

Global Text är en översättningsbyrå som hjälper företag att nå nya marknader genom professionella översättningar och effektiva översättningslösningar med kundens behov som utgångspunkt. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare hjälper vi dagligen kunder med översättning av manualer, hemsidor, programvara, IT-system, telecom och CRM. Med 20 års erfarenhet är du i trygga händer.

Hemsidor
Programvara
Webbshop

Översättningsbyrå som kan IT/Webb

Global Text väljer alltid omsorgsfullt ut lämplig översättare till varje uppdrag. För översättning av manualer, hemsidor, E-handel och programvara m.m, ställer vi krav på att våra översättare har den språkliga kompetensen och erfarenhet som krävs inom IT/Webb. Du som kund kan var trygg i samarbetet med vår översättningsbyrå.

Våra översättare är specialiserade på översättning av texter relaterade till IT/Webb, och samtliga översättare har mångårig översättingserfarenhet inom respektive specialistområde.

Global Text översättningsbyrå hjälper dagligen företag med översättningar till många olika språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska, spanska, franska, italienska och polska.

Vi hanterar en mängd olika filformat, t.ex. InDesign, .properties. XML, PHP, XLS, HTML, XLF m.fl.

Kostnadseffektiva lösningar


Våra översättningsverktyg gör att vi som översättningsbyrå kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och språkbruket blir konsekvent.


Snabba leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och dedikerade projektledare hos Global Text översättningsbyrå erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders krav på kvalitet.

Personlig service

Våra projektledare har en av de viktigaste rollerna på vår översättningsbyrå. Hos oss har du direktkontakt med din dedikerade projektledare som hjälper dig från offert till leverans.

Våra projektledare presenterar anpassade lösningar och tillsätter rätt översättare, planerar uppdraget och levererar en korrekt översättning.

Ett proaktivt projektarbete hjälper både oss och våra översättare – och inte minst våra kunder.

Konfidentiell hantering

Som kund på vår översättningsbyrå kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kostnadseffektiv teknik
  • Vi förenklar processen
  • Snabba leveranser
  • Projektledare med kundfokus

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras