Översättningsbyrå för Industri/Maskin

Global Text är en översättningsbyrå med 20 års erfarenhet av översättning av manualer, produktbeskrivningar, säkerhetsdatablad och annan teknisk dokumentation. Vi hjälper dagligen företag att nå nya marknader genom kvalitetssäkrade och prisvärda översättningar med kundens behov som utgångspunkt. Hos oss är du i trygga händer.   

Manualer
Produktbeskrivningar
Handböcker
Säkerhetsdatablad


Översättningsbyrå som kan tillverkningsindustrin

Vi väljer alltid omsorgsfullt ut lämplig översättare till varje uppdrag. För översättning av manualer och annan teknisk dokumentation ställer vi krav på att våra översättare har den språkliga kompetensen och erfarenhet som krävs inom det specifika fackområdet.

Våra översättare är specialiserade på översättning av manualer och annan teknisk dokumentation. Samtliga översättare har många års översättningserfarenhet, utbildning och/eller gedigen arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin.

Global Text översättningsbyrå hjälper dagligen industriföretag med översättning av texter till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska, spanska, franska, italienska och polska.

Snabba leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos på Global Text översättningsbyrå erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders krav på kvalitet.

Kostnadseffektiva lösningar

Tack vare effektiva översättningsverktyg kan vi som översättningsbyrå erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Många arbetar med maskinöversättningar, det gör inte vi, utan samtliga texter översätts av professionella översättare.

Kombinationen av smidiga verktyg och duktiga översättare resulterar i att vi kan garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och språkbruket blir konsekvent.

Liksom våra kunder värdesätter vi en kostnadsmedvetenhet, utan att för den delen tumma på vare sig kvalitet eller service.

Personlig service

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos på Global Text översättningsbyrå erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders krav på kvalitet.

Projektledaren har kanske den viktigaste rollen i vår service, och hos oss har du direktkontakt med din dedikerade projektledare som hjälper dig genom hela processen – från offert till leverans.

Våra projektledare presenterar anpassade lösningar och tillsätter rätt översättare, planerar uppdraget och levererar en korrekt översättning.

Ett proaktivt projektarbete hjälper både oss och våra översättare – och inte minst våra kunder.

Konfidentiell hantering

Som kund på vår översättningsbyrå kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kostnadseffektiv teknik
  • Kvalitetssäkrade översättare
  • Snabba leveranser
  • Vi förenklar processen

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras