Våra kunder

 • ”Utmärkt, tack för grym service som alltid!”  /Anna
 • ”Alltid lika snabb respons” /Kim
 • ”Ni har nu fått en fan club. Jag bugar och bockar” /Nils
 • ”STORT tack för extremt snabb leverans och trevligt kundbemötande, jag återkommer absolut till er!” /Jessica
 • ”Ett stort tack för er fantastiska service och att ni är så snabba, vi är verkligen supernöjda” /Isabelle
 • ”Kan nu också berätta att min kund var supernöjd! Tack för bra service!” /Anna
 • ”Ville bara säga att vi blev supernöjda med översättningen av rapporten, inga anmärkningar.” /Ida
 • ”Stort tack för ett bra och smidigt samarbete. Vi är nöjda med texterna.” /Svante
 • ”Jag har läst igenom texten och är mycket nöjd, med både språket och tiden som det tog att utföra arbetet.” /Katja
 • ”Vi var mycket nöjda med översättningen av miljöberättelsen.” /Anna
 • ”Ni har lämnat otroligt bra service trots utmaningar och förändringar i relation till det ursprungliga uppdraget samt tighta deadlines, jag kan förstå att det har varit en utmaning för er.” /Embla
 • ”Materialet såg kanon ut, tack för hjälpen!” /Daniel
 • Toppen! Tack så mycket för fantastisk service! /Tiina

Vi kan din bransch

Med marknadens mest kompetenta ämnesöversättare erbjuder vi översättningar inom de flesta branschområden.

Industri/Maskin

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning och lokalisering av teknisk dokumentation. Vi hjälper företag att nå nya marknader genom kvalitetssäkrade och effektiva översättningar med kundens behov som utgångspunkt. Vi översätter bland annat utbildningsmaterial, tekniska manualer och produktspecifikationer.

Läs mer

Juridik

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av avtal, domar, yttranden och andra juridiska dokument. Genom effektiva och kvalitetssäkrade översättningar med kundens behov som utgångspunkt, hjälper vi idag många advokatbyråer med deras översättningsbehov.

Läs mer

It / Webb

Global Text är en översättningsbyrå som hjälper företag att nå nya marknader genom kvalitetssäkrade och effektiva översättningslösningar med kundens behov som utgångspunkt. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare översätter vi IT-system, hemsidor, hjälpdokumentation, CRM.

Läs mer

Finans

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av årsredovisningar och finansiella texter. Genom kvalitetssäkrade och effektiva översättningslösningar med kundens behov som utgångspunkt, hjälper vi idag många bolag att kommunicera sina rapporter på olika språk.

Läs mer

Marknad

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av att översätta marknadsinformation. Med kundens behov som utgångspunkt hjälper vi företag att nå nya marknader genom effektiva och högkvalitativa språklösningar. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare ser till att textens ton och stil följer med i översättningen.

Läs mer

Medicin

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av medicinska texter. Med kundens behov som utgångspunkt hjälper vi kunder att nå nya marknader genom effektiva och kvalitetssäkrade översättningslösningar. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare hjälper vi läkemedelsindustrin med översättning av bl.a. medicinsk utrustning och bipacksedlar.

Läs mer

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras