Översättningsbyrå för HR & Marknad

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av att översätta marknadsinformation. Med kundens behov som utgångspunkt hjälper vi företag att nå nya marknader genom effektiva och högkvalitativa språklösningar. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare ser vi till att textens ton och stil följer med i översättningen.

Produktbeskrivningar
Rapporter
Presentationer
HR

Översättningar med fokus på budskapet

Vi väljer alltid omsorgsfullt ut en lämplig översättare till varje uppdrag. När det gäller marknadsföringstexter är det viktigt att inte bara vara duktig på att översätta, utan att översättaren även kan behålla tonen, karaktären och budskapet i texten utifrån källtext och målgrupp. Med tydliga instruktioner garanterar vi att budskapet går fram i översättningen.

Personlig service

Våra projektledare har en av de viktigaste rollerna i vår service. Hos oss har du direktkontakt med din dedikerade projektledare som hjälper dig genom hela din kontakt med Global Text. Våra projektledare presenterar anpassade lösningar och tillsätter rätt översättare, planerar uppdraget och levererar en korrekt översättning. Ett proaktivt projektarbete hjälper både oss och våra översättare – och inte minst våra kunder.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders krav på kvalitet.
Vi hjälper dagligen företag inom läkemedelsindustrin med översättning av texter till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kostnadseffektiv teknik
  • Kvalitetssäkrade översättare
  • Flexibla leveranser
  • Projektledare med kundfokus

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras