Översättningsbyrå för juridiska dokument

Global Text är en översättningsbyrå med 20 års erfarenhet av översättning av avtal, affärsvillkor, domar, inlagor och andra juridiska dokument. Tack vare effektiva och kvalitetssäkrade översättningar, där vi alltid sätter kundens behov som utgångspunkt, hjälper vi idag advokatbyråer och många andra organisationers juridiska avdelningar med översättning av avtalstexter. Våra översättare är experter på juridiska översättningar och hos oss är du i trygga händer.

Juridiska dokument
Avtal
Domar/Yttranden
Affärsvillkor

Översättningsbyrå som kan juridik

Med Global Text får du alltid en omsorgsfullt utvald ut lämplig översättare till varje uppdrag. För översättning av avtal och andra juridiska dokument ställer vi höga krav på att våra översättare har den språkliga kompetensen och erfarenhet som krävs inom det specifika fackområdet.

Våra översättare har både utbildning och lång erfarenhet av juridiska översättningar och är väl insatta i språket som används i t.ex. affärsavtal, domar, yttranden och inlagor.

Vi som översättningsbyrå hjälper dagligen advokatbyråer och andra företag med juridiska översättningar till många olika språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska, spanska, italienska, polska och franska.

Liksom våra kunder värdesätter vi en kostnadsmedvetenhet, utan att för den delen tumma på vare sig kvalitet eller service.

Snabba leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text översättningsbyrå erbjuder vi professionella översättningar med flexibla leveranstider.

Personlig service

Projektledaren har en av de viktigaste rollerna i vår service på vår översättningsbyrå. Hos oss har du direktkontakt med din dedikerade projektledare som hjälper dig genom hela din kontakt med Global Text.

Vi presenterar anpassade lösningar och tillsätter rätt översättare, planerar uppdraget och levererar en korrekt översättning.

Ett proaktivt projektarbete hjälper både oss och våra översättare – och inte minst våra kunder.

Konfidentiell hantering

Som kund hos Global Text översättningsbyrå kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

 

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Facköversättare med juridisk expertis
  • Sekretess – Alla dokument behandlas konfidentiellt
  • Snabba leveranser
  • Attraktiva priser

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras