Juridik

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av avtal, domar, yttranden och andra juridiska dokument. Genom effektiva och kvalitetssäkrade översättningar med kundens behov som utgångspunkt, hjälper vi idag många advokatbyråer med deras översättningsbehov.

Juridiska dokument
Avtal
Domar
Försäkring

Våra översättare kan juridik

Våra översättare har både utbildning och lång erfarenhet av juridiska översättningar och är väl insatta i språket som används i t.ex. lagstiftning, domar, försäkringar och avtal.
Vi hjälper dagligen advokatbyråer och andra företag med juridiska översättningar till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text erbjuder vi kvalitetssäkrade översättningar med flexibla leveranstider. Liksom våra kunder värdesätter vi en kostnadsmedvetenhet, utan att för den delen tumma på vare sig kvalitet, sekretess eller service.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kompetenta översättare med juridisk expertis
  • Sekretess – Alla dokument behandlas konfidentiellt
  • Lyhörda projektledare
  • Attraktiva priser

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras