Översättning av avtal

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av avtal, affärsvillkor, domar, inlagor och andra juridiska dokument. Tack vare effektiva och kvalitetssäkrade översättningar, där vi alltid sätter kundens behov som utgångspunkt, hjälper vi idag advokatbyråer och många andra organisationers juridiska avdelningar med översättning av avtalstexter.

Juridiska dokument
Avtal
Domar
Affärsvillkor

Våra översättare kan juridik

Våra översättare har både utbildning och lång erfarenhet av juridiska översättningar och är väl insatta i språket som används i t.ex. avtal, domar och inlagor.
Vi hjälper dagligen advokatbyråer och andra företag med juridiska översättningar till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och franska.

Personlig service

Våra projektledare har en av de viktigaste rollerna i vår service. Hos oss har du direktkontakt med din dedikerade projektledare som hjälper dig genom hela din kontakt med Global Text. Våra projektledare presenterar anpassade lösningar och tillsätter rätt översättare, planerar uppdraget och levererar en korrekt översättning. Ett proaktivt projektarbete hjälper både oss och våra översättare – och inte minst våra kunder

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text erbjuder vi professionella översättningar med flexibla leveranstider. Liksom våra kunder värdesätter vi en kostnadsmedvetenhet, utan att för den delen tumma på vare sig kvalitet eller service.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kompetenta översättare med juridisk expertis
  • Sekretess – Alla dokument behandlas konfidentiellt
  • Dedikerade projektledare
  • Attraktiva priser

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras