Översättningsbyrå för läkemedelsindustrin

Global Text är en översättningsbyrå med 20 års erfarenhet av översättning av medicinska texter. Med kundens behov som utgångspunkt hjälper vi kunder att nå nya marknader genom effektiva och kvalitetssäkrade översättningslösningar. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare hjälper vi läkemedelsindustrin med översättning av bl.a. IFU, rapporter, patent, medicinsk utrustning och bipacksedlar. Våra översättare är experter på att översätta texter för läkemedelsindustrin – Hos oss är du i trygga händer.

Läkemedel
Bipacksedlar
Medicinska rapporter
IFU

Översättningsbyrå som kan läkemedelsindustrin

Global Text väljer alltid omsorgsfullt ut lämplig översättare till varje uppdrag. För översättning av IFU, medicinsk utrustning, läkemedel och annan medicinsk dokumentation ställer vi höga krav på att våra översättare har den språkliga kompetensen och erfarenhet som krävs inom det specifika fackområdet.

Vi som översättningsbyrå är specialiserade på översättning av texter för läkemedelsindustrin och samtliga översättare har antingen utbildning och/eller gedigen arbetslivserfarenhet inom respektive fackområde.

Vi hjälper dagligen företag inom läkemeldesindustrin med översättning av texter till många olika språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska, spanska, franska, italienska och polska.

Kostnadseffektiva lösningar

Våra översättningsverktyg gör att vi som översättningsbyrå kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och att språkbruket blir konsekvent.

Snabba leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text översättningsbyrå erbjuder vi korta leveranstider med perfekt kvalitet.

Personlig service

Våra projektledare har en av de viktigaste rollerna i vår service. Hos oss har du direktkontakt med din dedikerade projektledare som hjälper dig genom hela din kontakt med Global Text översättningsbyrå.

Våra projektledare presenterar anpassade lösningar och tillsätter rätt översättare, planerar uppdraget och levererar en korrekt översättning. Ett proaktivt projektarbete hjälper både oss och våra översättare – och inte minst våra kunder.

Konfidentiell hantering

Som kund hos Global Text översättningsbyrå kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Medicinsk fackkompetens
  • Vi förenklar processen
  • Sekretess
  • Attraktiva priser

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras