Medicin

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av medicinska texter. Med kundens behov som utgångspunkt hjälper vi kunder att nå nya marknader genom effektiva och kvalitetssäkrade översättningslösningar. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare hjälper vi läkemedelsindustrin med översättning av bl.a. medicinsk utrustning och bipacksedlar.

Läkemedel
Bipacksedlar
Medicinska rapporter
Patent

Kostnadseffektiva lösningar

Våra översättningsverktyg gör att vi som översättningsbyrå kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och att språkbruket blir konsekvent.

Personlig service

Våra projektledare har en av de viktigaste rollerna i vår service. Hos oss har du direktkontakt med din dedikerade projektledare som hjälper dig genom hela din kontakt med Global Text. Våra projektledare presenterar anpassade lösningar och tillsätter rätt översättare, planerar uppdraget och levererar en korrekt översättning. Ett proaktivt projektarbete hjälper både oss och våra översättare – och inte minst våra kunder.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text erbjuder vi korta leveranstider med perfekt kvalitet.
Vi hjälper dagligen företag inom läkemedelsindustrin med översättning av texter till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Medicinsk fackkompetens
  • Dedikerade projektledare
  • Sekretess
  • Attraktiva priser

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras