Översättningsbyrå - Finans

Global Text är en översättningsbyrå med 20 års erfarenhet av översättning av årsredovisningar, delårsrapporter, kvartalsrapporter, fondinformation, prospekt och annan finansiell information. Genom smidiga och kvalitetssäkrade översättningslösningar hjälper vi idag många bolag med finansiella översättningar på en mängd olika språk. Hos oss är du i trygga händer. Våra översättare kan finans.

Årsredovisningar
Prospekt
Kvartalsrapporter
Fondinformation

Översättningsbyrå som kan finans

Global Text översättningsbyrå är specialiserade på översättning av finansiell information och våra översättare har gedigen fackkunskap så att vi kan  garantera kvalitativa översättnignar för finanssektorn. Samarbetar du Global Text får du alltid en professionell översättare utifrån modersmål och specialistområde.

Vi hjälper dagligen bolag med översättning av årsredovisningar, delårsrapporter, kvartalsrapporter, prospekt och fondinformation till bland annat engelska, spanska, tyska och franska.

Våra kunder verkar inom många olika affärsområden och är både noterade och privata bolag. Vi lägger stor kraft på att säkerställa kvaliteten samt att följa våra kunders riktlinjer och efterlevnadskrav under översättningsarbetet.

Snabba leveranser

Ibland är det bråttom med att översätta delårsrapporten eller årsredovisningen. Tillsammans med din personliga projektledare på Global Text översättningsbyrå och ett team av professionella finansöversättare gör vi alltid vårt bästa för att presentera lösningar där vi möter våra kunders leveranskrav.

Kostnadseffektiva lösningar

Med hjälp av våra översättningsverktyg kan vi som översättningsbyrå erbjuda prisvärda lösningar som spar både tid och pengar för våra kunder. Våra duktiga översättare och effektiva verktyg gör att vi dessutom kan garantera att dina finansiella rapporter följer samma terminologi som tidigare versioner och att språkbruket förblir konsekvent.

Kostnadsmedvetenhet är centralt för oss utan att vi för den delen tummar på vare sig kvalitet eller service.

Personlig service

Projektledarna på översättningsbyrån har en av de viktigaste rollerna i vår service. Hos oss har du direktkontakt med din dedikerade projektledare som hjälper dig genom hela din kontakt med Global Text. 

Våra projektledare presenterar anpassade lösningar och tillsätter rätt översättare, planerar uppdraget och levererar en korrekt översättning. Ett proaktivt projektarbete hjälper både oss och våra översättare – och inte minst våra kunder.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal mellan vår översättningsbyrå och er för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kostnadsmedvetenhet
  • Vi förenklar processen
  • Snabba leveranser
  • Personlig service

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras