Översättningsbyrå för årsredovisningar

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av årsredovisningar, kvartalsrapporter, fondinformation, prospekt och andra finansiella dokument. Genom smidiga och kvalitetssäkrade översättningslösningar hjälper vi idag många bolag att kommunicera sina rapporter på olika språk.

Årsredovisningar
Prospekt
Kvartalsrapporter
Fondinformation
(KIID)

Våra översättare kan finans

Våra översättare är specialiserade på översättning av finansiella dokument och har antingen utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från finanssektorn. Anlitar du Global Text väljer vi alltid en översättare utifrån modersmål och specialistområde.

Vi hjälper dagligen företag med bland annat översättning av årsredovisningar, kvartalsrapporter, prospekt och fondinformation (KIID). 

Våra kunder verkar inom många olika affärsområden och har behov av finansiella översättningar till bland annat engelska, svenska, tyska, danska, norska, finska, franska, polska.

Personlig service

Våra projektledare har en av de viktigaste rollerna i vår service. Hos oss har du direktkontakt med din dedikerade projektledare som hjälper dig genom hela din kontakt med Global Text. Våra projektledare presenterar anpassade lösningar och tillsätter rätt översättare, planerar uppdraget och levererar en korrekt översättning. Ett proaktivt projektarbete hjälper både oss och våra översättare – och inte minst våra kunder.

Kostnadseffektiva lösningar

Med hjälp av våra översättningsverktyg kan vi erbjuda prisvärda lösningar som spar både tid och pengar för våra kunder. Våra duktiga översättare och effektiva verktyg gör att vi dessutom kan garantera att dina finansiella rapporter följer samma terminologi som tidigare versioner och att språkbruket förblir konsekvent.

Kostnadsmedvetenhet är centralt för oss utan att vi för den delen tummar på vare sig kvalitet eller service.

Flexibla leveranser

Ibland är det bråttom med att översätta årsredovisningen. Tillsammans med din personliga projektledare och ett team av professionella översättare gör vi alltid vårt bästa för att presentera lösningar där vi möter våra kunders leveranskrav.

 

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kostnadseffektiv teknik
  • Kompetenta översättare med sinne för finans
  • Flexibla leveranser
  • Alltid personlig service

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras