Industri/Maskin

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning och lokalisering av teknisk dokumentation. Vi hjälper företag att nå nya marknader genom kvalitetssäkrade och effektiva översättningar med kundens behov som utgångspunkt. Vi översätter bland annat utbildningsmaterial, tekniska manualer och produktspecifikationer.

Tekniska manualer
Produktbeskrivningar
Arbetsbeskrivningar
Produktbroschyrer

Våra översättare kan tillverkningsindustrin

Global Text väljer alltid omsorgsfullt ut lämplig översättare till varje uppdrag. För tekniska översättningar ställer vi krav på att våra översättare har den språkliga kompetensen och erfarenhet som krävs inom det specifika fackområdet.

Kostnadseffektiva lösningar

Våra översättningsverktyg gör att vi som översättningsbyrå kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och språkbruket blir konsekvent.
Liksom våra kunder värdesätter vi en kostnadsmedvetenhet, utan att för den delen tumma på vare sig kvalitet eller service.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders krav på kvalitet.
Vi hjälper dagligen industriföretag med översättning av texter till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Konfidentiell hantering

 

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kostnadseffektiv teknik
  • Kvalitetssäkrade översättare
  • Flexibla leveranser
  • Lyhörda projektledare

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras