IT / Webb

Global Text är en översättningsbyrå som hjälper företag att nå nya marknader genom kvalitetssäkrade och effektiva översättningslösningar med kundens behov som utgångspunkt. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare översätter vi IT-system, hemsidor, hjälpdokumentation, CRM.

Webbplatser
CMS
Hjälpdokumentation

Kostnadseffektiva lösningar

Våra översättningsverktyg gör att vi som översättningsbyrå kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och språkbruket blir konsekvent.

Vi hanterar en mängd olika filformat, t.ex. InDesign, .properties. XML, PHP, XLS, HTML, XLF m.fl.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och dedikerade projektledare hos Global Text erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders krav på kvalitet.
Vi hjälper dagligen företag inom olika branscher med översättningar till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kostnadseffektiv teknik
  • Vi förenklar processen
  • Flexibla leveranser
  • Projektledare med kundfokus

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras