Finans

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av årsredovisningar och finansiella texter. Genom kvalitetssäkrade och effektiva översättningslösningar med kundens behov som utgångspunkt, hjälper vi idag många bolag att kommunicera sina rapporter på olika språk.

Årsredovisningar
Prospekt
Kvartalsrapporter
Auktoriserade
översättningar

Våra översättare kan siffror

Våra översättare är specialiserade inom finansiella översättningar och har antingen utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från finanssektorn. Anlitar du Global Text väljer vi alltid en översättare utifrån modersmål och specialistområde.

Vi hjälper dagligen företag inom olika branscher med översättningar till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Kostnadseffektiva lösningar

Våra översättningsverktyg gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och språkbruket blir konsekvent.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text arbetar vi för att erbjuda korta leveranstider och samtidigt möta våra kunders krav på kvalitet.

 

Konfidentiell hantering


Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Se även
Fördelar med Global Text som översättningsbyrå:
  • Kostnadseffektiv teknik
  • Kompetenta översättare med sinne för siffror
  • Snabba leveranser
  • Projektledare med kundfokus

Din förfrågan är skickad

Härligt – Din förfrågan är sänd. Vi återkommer med svar inom kort!

Ett ögonblick!

Din förfrågan hanteras